Hooked Event

Hooked had een tekstschrijver nodig. Eigenlijk alleen voor een paar persberichten. Uiteindelijk schreef ik hun social media strategie, maakte ik voor hun een sponsorpack en een aantal webteksten. Wat Hooked precies is? Een super vet event. Je kan hieronder een klein stukje er over lezen.

 

“Hooked is twee dagen lang toffe dingen doen op een board, een BMX, een Paddle, en noem maar op. Op 24 en 25 mei toveren we het strand van Workum om tot één groot Action Sport paradijs. Een paradijs waar je nieuwe sporten kunt leren, andere sporten kan uitproberen die je gaaf lijken, je skills kan verbeteren, en heel veel toffe mensen leert kennen.

Ben jij al hooked?

Zijn de banden van je BMX leeg, je skates stroef, of fungeert je board tegenwoordig vaker als tafel? En wil je er weer meer mee doen, maar zijn je skills niet meer optimaal?

Of heeft het je altijd al vet geleken om te kunnen kunnen kitesurfen, SUP-en, te klimmen of te slacklinen? Of een van de vele andere Action Sports die er zijn?

Dan is Hooked jouw ding. Op deze twee dagen kan je namelijk allemaal verschillende activiteiten proberen. Je kan clinics volgen, les krijgen.. Ja, eigenlijk alles wordt deze dagen in het werk gesteld om je nieuwe sport te ontdekken, of je skills te verbeteren.”

hooked

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s